Laitteen käyttö lompakkona

Voit maksaa tuotteita laitteellasi ottamatta oikeaa lompakkoasi esiin. Lisäksi voit hallita kaikkia maksupalveluita yhdessä keskitetyssä paikassa. Kun suoritat maksun, muista ottaa NFC-toiminto käyttöön, ennen kuin kosketat kortinlukijaa laitteellasi. Saat lisätietoja NFC-sivulta.

Note

NFC-maksuja tuetaan vain, kun SIM-korttipaikassa 1 on NFC:tä tukeva SIM-kortti. Mobiilimaksupalveluita ei välttämättä ole saatavilla alueellasi.

Maksupalveluiden hallinnta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Napauta ja maksa. Näyttöön avautuu luettelo maksupalveluista.
    3. Voit hallita maksupalveluita haluamallasi tavalla: voit esimerkiksi vaihtaa oletusmaksupalvelua.