Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon

Voit siirtää puheluita toiselle vastaanottajalle, esimerkiksi toiseen puhelinnumeroon, toiseen laitteeseen tai vastaajaan. Voit myös siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan kahden SIM-kortin tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti.

Soitonsiirto

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Soitonsiirto > Äänipuhelu ja valitse haluamasi asetus.
    5. Anna numero, johon haluat siirtää puhelut, ja napauta sitten Ota käyttöön.

Soitonsiirron poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Soitonsiirto > Äänipuhelu.
    5. Valitse asetus ja napauta sitten Poista käytöstä.

Kahden SIM-kortin puheluiden siirtotoiminnon ottaminen käyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > SIM-kortit > Dual SIM -tavoitettavuus.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Dual SIM -tavoitettavuus liukusäädintä.
    4. Viimeistele toiminnon käyttöönotto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Tip

Jos kahden SIM-kortin puheluiden siirtotoiminto ei toimi sen käyttöönoton jälkeen, tarkista, että olet antanut kummankin SIM-kortin puhelinnumerot oikein. Joissakin tapauksissa numerot tunnistetaan automaattisesti asennuksen aikana. Muussa tapauksessa saat kehotteen antaa ne manuaalisesti.