Äänen tehostaminen

Äänenlaadun parantaminen taajuuskorjaimella

1. Avaa Musiikki-valikko ja napauta sitten Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Taajuuskorjain.
    2. Jos haluat säätää ääniä manuaalisesti, vedä taajuusaluepainikkeita. Jos haluat valita jonkin valmiin asetuksen, napauta Icn sony music equalizer select, valitse haluamasi asetus ja vahvista sitten valinta napauttamalla OK.

Surround-äänten käyttöönotto

1. Avaa Musiikki-valikko ja napauta sitten Asetukset > Ääniasetukset > Äänitehosteet > Surround-ääni.
    2. Valitse asetus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja vahvista valinta napauttamalla OK.