Hätäpuhelut

Laite tukee kansainvälisiä hätänumeroita, kuten 112 ja 911. Näitä numeroita käyttämällä voidaan yleensä soittaa hätäpuhelu missä tahansa maassa puhelinverkon kuuluvuusalueella, vaikka puhelimessa ei olisi SIM-korttia.

Hätäpuhelun soittaminen

1. Avaa numeronäppäimistö.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Tip

Voit soittaa hätäpuheluita silloinkin, kun puhelimessa ei ole SIM-korttia tai kun lähtevät puhelut estetään.

Hätäpuhelun soittaminen SIM-kortin ollessa lukittuna

1. Napauta HÄTÄ.
    2. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Hätäpuhelun soittaminen näytön ollessa lukittuna

1. Jos käytössä oleva näyttölukitustyyppi on Sipaisu, tuo valintapaneeli näkyviin pyyhkäisemällä ylös ja napauttamalla Icn sony app dialer ja napauttamalla sitten Icn sony call dialpad pressed. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.
    2. Jos näyttö on lukittu kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, pyyhkäise ylös ja napauta HÄTÄ. Anna hätänumero ja napauta Icn sony btn detail call.