Valokuvien muokkaaminen valokuvanmuokkaussovelluksella

Voit muokata alkuperäisiä, kamerallasi otettuja valokuvia sekä lisätä niihin tehosteita. Voit esimerkiksi muuttaa valotehosteita. Kun olet tallentanut muokatun valokuvan, sen alkuperäinen, muokkaamaton versio jää laitteeseen.

Valokuvan muokkaaminen

• Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony album edit.

Valokuvan rajaaminen

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album crop > Rajaa.
    4. Valitse asetus napauttamalla Rajaa.
    5. Voit säätää rajauskehystä koskettamalla sen reunaa ja pitämällä sitä alhaalla. Kun reunojen ympyrät katoavat, voit muuttaa kehyksen kokoa vetämällä sisään- tai ulospäin.
    6. Voit muuttaa rajauskehyksen kaikkien sivujen kokoa samanaikaisesti koskettamalla jotakin neljästä kulmasta ja pitämällä sitä alhaalla. Kun reunoilla olevat ympyrät katoavat, vedä nurkka haluamaasi kohtaan.
    7. Jos haluat siirtää rajauskehyksen toiselle alueelle kuvassa, kosketa kehyksen sisäosaa, pidä sitä alhaalla ja vedä kehys sitten haluamaasi paikkaan.
    8. Napauta Icn sony text input light enter.
    9. Voit tallentaa rajatun kuvan kopion napauttamalla TALLENNA.

Tehosteiden lisääminen kuvaan

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit colour adjustment, Icn sony album edit face correction tai Icn sony album edit exposure ja valitse sitten asetus.
    4. Muokkaa kuvaa haluamallasi tavalla ja napauta sitten TALLENNA.

Kehystehosteen lisääminen kuvaan

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album add frame ja valitse asetus.
    4. Voit tallentaa muokatun valokuvan kopion napauttamalla TALLENNA.

Kuvan valoasetusten säätäminen

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit exposure, valitse asetus ja muokkaa kuvaa haluamallasi tavalla.
    4. Voit tallentaa muokatun valokuvan kopion napauttamalla TALLENNA.

Valokuvan värikylläisyyden määrittäminen

1. Kun katselet kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauttamalla sitten Icn sony album edit.
    2. Jos näyttöön tulee kehote, valitse Valokuva-editori.
    3. Napauta Icn sony album edit colour adjustment ja valitse asetus.
    4. Voit tallentaa muokatun valokuvan kopion napauttamalla TALLENNA.