account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    TTY (Teletypewriter) -tila

    Laitteen TTY (Teletypewriter) -toiminnolla kuurot, kuulovammaiset tai puheen tai kielen tuottamisessa vaikeuksia kokevat käyttäjät voivat kommunikoida TTY-laitteella tai välityspalvelulla.

    TTY-tilan ottaminen käyttöön

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Napauta Helppokäyttötoiminnot > TTY-tila.
    4. Valitse haluamasi TTY-tila.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero