Video & TV SideView -sovellus

Video & TV SideView -sovelluksella voit toistaa elokuvia ja muuta tallennettua videosisältöä. Se toimii myös TV:n ohjelmaoppaana, josta voit tarkistaa ohjelmien tarkempia tietoja ja samankaltaisia sisältöjä, esimerkiksi yhteisöpalveluiden julkaisuja haluamistasi ohjelmistasi. Sovelluksen avulla voit tehdä laitteestasi myös kaukosäätimen jollekin toiselle yhteensopivalle kotilaitteelle. Voit myös katsoa muissa samaan verkkoon liitetyissä laitteissa olevia tai pilveen tallennettuja elokuvia.

Note

Kaikkia videotiedostoja ei välttämättä voida toistaa Video & TV SideView -sovelluksessa. TV-ohjelmaoppaan ja kaukosäädintoiminnon saatavuus vaihtelee markkina-alueen ja yhdistetyn laitteen mukaan.

Video-sovelluksen yleiskatsaus
    1 Avaa Video & TV SideView -sovelluksen aloitusnäyttö napauttamalla Icn sony app calendar l
    2 Näytä ohjelmaopas
    3 Päivitä sisältö
    4 Laitteen käyttö kaukosäätimenä yhteensopivan laitteen kanssa, kun laitepari on muodostettu
    5 Hae sisältöä
    6 Siirry videokirjaston ja verkko-ohjelmien välillä
    7 Voit avata valikon, selata sisältöä ja muokata asetuksia vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    8 Näet tarkempia tietoja ohjelmasta ja esimerkkejä samankaltaisesta sisällöstä napauttamalla ohjelmaa

Laitteen käyttö kaukosäätimenä

Voit käyttää laitetta jonkin toisen yhteensopivan kotiverkon laitteen kaukosäätimenä. Molempien laitteiden on oltava yhteydessä samaan verkkoon, ennen kuin niistä voi muodostaa laiteparin.
    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video & TV Sideview.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l ja napauta sitten Lisää uusi laite.
    3. Valitse kotilaite luettelosta.
    4. Anna kotilaitteessa näytetty rekisteröintinumero ja viimeistele laitepari ohjeiden mukaisesti.
    5. Kun laitepari on muodostettu, Icn sony tvvideosideview remote tulee näkyviin. Voit nyt käyttää laitettasi yhdistetyn kotilaitteen kaukosäätimenä.

Asetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video & TV Sideview.
    2. Avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset.
    3. Muokkaa asetuksia haluamallasi tavalla.

Videon toistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Video & TV Sideview.
    2. Etsi video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä. Jos videota ei näy näytössä, avaa aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l, etsi toistettava video ja napauta sitä.
    3. Voit näyttää tai piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä.
    4. Keskeytä toistaminen napauttamalla Icn sony semc music pause normal. Jatka toistoa napauttamalla Icn sony semc music play normal.
    5. Voit siirtyä taaksepäin vetämällä etenemispalkkimerkintää vasemmalle. Voit siirtyä eteenpäin vetämällä etenemispalkkimerkintää oikealle.

Ääniasetusten muokkaaminen videon toiston aikana

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony key menu > Ääniasetukset ja muokkaa sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Videon jakaminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä katsoessasi videota.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Jaa.
    3. Napauta sitä sovellusta, jolla haluat jakaa valitun videon. Toimi sitten annettujen ohjeiden mukaisesti.