Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen
    1 Etukameran linssi
    2 Kuvaustilan valinta
    3 Etu- ja pääkameran välillä vaihtaminen
    4 Zoomaus
    5 Kameran aktivoida ja kuvien sekä videoiden kuvaaminen kameranäppäimellä
    6 Valokuvien ja videoiden katselu
    7 Sijainnin tallentaminen
    8 Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen suljinpainikkeella
    9 Palaaminen
    10 Kuvaustilan asetusten kuvake
    11 Salama-asetukset

Kuvan ottaminen lukitusnäytöstä

1. Voit aktivoida näytön painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.
    2. Voit aktivoida kameran napauttamalla kohtaa Icn sony camera cap mode normal pitkään.
    3. Kun kamera avautuu, voit ottaa kuvan napauttamalla Icn sony camera onscreen lock button.

Tip

Voit aktivoida kameran, kun näyttö on lukittuna ja sammutettuna. Voit tehdä tämä painamalla kameranäppäimen pohjaan. Voit ottaa kuvan painamalla sitä sitten uudelleen.

Valokuvan ottaminen kameranäppäimellä

1. Ota kamera käyttöön.
    2. Paina kameranäppäin täysin alas.

Omakuvan ottaminen etukameralla

1. Avaa kamera.
    2. Napauta Icn sony cam front main.
    3. Voit ottaa valokuvan painamalla kameranäppäintä.

Still-kameran salaman käyttäminen

1. Kun kamera on auki, napauta Icn sony camera quick settings flash auto.
    2. Valitse haluamasi salama-asetus.
    3. Ota valokuva.

Zoomauksen käyttäminen

• Kun kamera on auki, zoomaa nipistämällä sormet yhteen tai vetämällä ne erilleen kameranäytössä.
    • Voit zoomata myös painamalla äänenvoimakkuuspainikkeita. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Icn sony menu settings l ja napauta sitten Lisää > Äänenvoim.näpp. käyttö: > Zoomaus.

Videon kuvaaminen kameranäppäimellä

1. Avaa kamera.
    2. Valitse Icn sony camera switch video sipaisemalla näyttöä.
    3. Voit aloittaa videon tallennuksen painamalla kameranäppäintä.
    4. Voit lopettaa tallennuksen painamalla kameranäppäintä uudelleen.

Videon kuvaaminen

1. Avaa kamera.
    2. Jos videotilaa ei ole valittu, valitse Icn sony camera switch video pyyhkäisemällä näyttöä.
    3. Osoita kamera kohdetta kohden.
    4. Voit aloittaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    5. Voit keskeyttää videon tallentamisen napauttamalla Icn sony semc camera pause normal. Voit jatkaa tallentamista napauttamalla Icn sony gingerbread cam start recording.
    6. Voit lopettaa tallentamisen napauttamalla Icn sony gingerbread cam stop recording.

Kuvan ottaminen videota kuvattaessa

• Jos haluat ottaa kuvan, kun kuvaat videota, napauta Icn sony camera onscreen lock button. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormesi näytön kamerapainikkeelta.

Valokuvien ja videoiden esittäminen

1. Avaa kamera ja avaa valokuva tai video napauttamalla pikkukuvaa.
    2. Voit katsoa valokuvia ja videoita sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.

Valokuvan tai videon poistaminen

1. Etsi kuva tai video, jonka haluat poistaa.
    2. Tuo työkalurivi näkyviin napauttamalla näyttöä.
    3. Napauta Icn sony menu delete.
    4. Vahvista napauttamalla POISTA.