Näyttölukko

Käytettävissä on useita erilaisia tapoja lukita näyttö. Kunkin lukkotyypin suojaustaso on eritelty alla heikoimmasta vahvimpaan:
    • Pyyhkäisy: ei suojausta, mutta aloitusnäyttöön pääsee nopeasti.
    • Kuvio: voit avata laitteen lukituksen piirtämällä yksinkertaisen kuvion sormellasi.
    • PIN-koodi: voit avata laitteen lukituksen antamalla PIN-koodin, jossa on vähintään neljä numeroa.
    • Salasana: voit avata laitteen lukituksen antamalla aakkosnumeerisen salasanan.

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta. Jos olet määrittänyt Xperia™-laitteeseesi Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) -tilin, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Näin voi käydä, jos verkon järjestelmänvalvoja määrittää kaikille EAS-tileille määrätyn lukitusnäyttötyypin yrityksen suojauskäytäntöjen mukaisesti. Tarkasta yrityksesi tai organisaatiosi käyttämät mobiililaitteiden verkkosuojauskäytännöt yrityksesi järjestelmänvalvojalta.

Tip

Jos haluat nähdä lisää asetuksia kullekin lukitustavalla, napauta kohdan Ruudun lukitus vierestä Icn sony menu settings.

Näytön lukitustavan vaihtaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus.
    3. Vahvista nykyinen näyttölukitus, valitse asetus ja toimi sitten laitteen ohjeiden mukaisesti.

Näytön lukituskuvion luominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > Kuvio.
    3. Valitse asetus ja toimi sitten laitteen ohjeiden mukaisesti.

Note

Jos annan näytön lukituskuvion väärin viisi kertaa peräkkäin, sinun täytyy odottaa 30 sekuntia, ennen kuin voit yrittää uudelleen.

Näytön lukituskuvion muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio.
    4. Napauta Kuvio, valitse asetus ja toimi sitten laitteen ohjeiden mukaisesti.

Näytön lukituksen PIN-koodin luominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > PIN.
    3. Valitse haluamasi asetus. Kirjoita numeerinen PIN-koodi ja napauta sitten JATKA.
    4. Anna PIN-koodisi uudelleen ja vahvista se. Napauta sitten OK.

Näytön lukituksen salasanan luominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus > Salasana.
    3. Valitse asetus ja toimi sitten laitteen ohjeiden mukaisesti.

Lukituksen avaus sipaisemalla -toiminnon käyttöönotto

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Ruudun lukitus.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio tai anna PIN-koodi tai salasana, jos käytät jotain näistä lukitustavoista.
    4. Napauta Sipaisu ja napauta sitten KYLLÄ, POISTA.