Vianmääritystestien suorittaminen laitteessa

Xperia™ Diagnostics -sovellus voi testata tiettyä toimintoa tai tehdä kattavan vianmääritystestin ja tarkistaa, toimiiko Xperia™-laite oikein.

Xperia™ Diagnostics voi
    • arvioida Xperia™-laitteen mahdolliset laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat
    • analysoida, miten hyvin sovellukset toimivat laitteessa
    • kirjata edellisen kymmenen päivän aikana katkenneiden puhelujen määrän
    • tunnistaa asennetut ohjelmistot ja antaa hyödyllisiä tietoja laitteestasi.

Tip

Xperia™ Diagnostics -sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Sonyn Android™-laitteisiin. Jos Diagnostics ei ole käytettävissä, kun valitset Asetukset > Tietoja puhelimesta, tai tukisovelluksen Työkalut-valikossa, voit ladata kevytversion Play Store™ -sovelluksella.

Vianmääritystestin suorittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Vianmääritys.
    3. Siirry pyyhkäisemällä TESTI-välilehteen ja valitse testi luettelosta.
    4. Toimi ohjeiden mukaan ja vahvista toiminnon toimivuus napauttamalla KYLLÄ tai EI.
    5. Napauta Valmis.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Vianmääritys > Tiedot.