Sähköpostiviestien järjestäminen

Sähköpostien lajittelu

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l > Icn sony email sort ja valitse sitten lajiteltava tili. Jos haluat lajitella kaikkien tilien viestit, napauta Icn sony app calendar l > Icn sony email sort ja valitse sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluasetus.

Sähköpostien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l > Icn sony email sort ja valitse sitten haluamasi tili. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta Icn sony app calendar l > Icn sony email sort ja valitse sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita haluamasi hakusanat.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta sähköpostiviestiä, jonka haluat avata.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Sähköposti.
    2. Napauta Icn sony app calendar l > Icn sony email sort ja valitse sitten tarkistettava tili.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestien poistaminen

1. Napauta poistettavaa viestiä pitkään, kunnes laite tärisee.
    2. Valitse poistettavien keskusteluiden valintaruudut.
    3. Napauta Icn sony menu delete

Note

Voit poistaa viestin myös sipaisemalla viestiä oikealle.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.