Viestien järjestäminen

Viestin poistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging .
    2. Napauta keskustelua, joka sisältää poistettavan viestin.
    3. Napauta poistettavaa viestiä pitkään ja napauta sitten Poista viesti > POISTA.

Keskusteluiden poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista keskustelut.
    3. Valitse poistettavien keskusteluiden valintaruudut ja napauta sitten Icn sony menu delete > POISTA.

Viestin merkitseminen tähdellä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta avattavaa keskustelua.
    3. Napauta tähdellä merkittävää viestiä pitkään ja napauta sitten Lisää tähti.
    4. Jos haluat poistaa tähtimerkinnän viestistä, napauta tähdellä merkittyä viestiä pitkään ja napauta sitten Poista tähti.

Tähdellä merkittyjen viestien lukeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Tähtimerkityt viestit.
    3. Kaikki tähdellä merkityt viestit näkyvät luettelossa.

Viestien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony menu search.
    3. Kirjoita hakusanat. Kirjaimia vastaavat hakutulokset näytetään luettelossa.