Puhelujen soittaminen

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteeseen sisältyvällä Hangouts™-videokeskustelusovelluksella.

Puheluiden soittaminen

1 Palaa takaisin puhelulokiin
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Icn sony call dialpad pressed.

Puhelinnumeron valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    4. Anna puhelinnumero ja napauta Icn sony btn detail call.

Tip

Voit poistaa vahingossa annetun numeron napauttamalla Icn sony delete phone number blk.

Puhelun soittaminen smart dial -toiminnon avulla

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    4. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    5. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Icn sony call dialpad pressed.
    4. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    5. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten Icn sony btn detail call.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään, kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Suoravalinta.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko puhelinnumerosi vastaanottajien laitteissa soiton yhteydessä.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse sitten haluamasi asetus.

Note

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.