Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Laitteellasi on yksilöllinen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI-numero (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Saatat tarvita sitä esimerkiksi, kun rekisteröit laitteesi Xperia™ Care -tukipalvelussa. Jos laitteesi varastetaan, jotkin operaattorit voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi tai alueellasi.

Lokeroon merkityn IMEI-numeron tarkistaminen

IMEI-numeron tarkistaminen
    1. Avaa SIM-nanokortin tai muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-kortin lokero ulos.
    3. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero on merkitty siihen.

Tip

Voit tarkistaa IMEI-numeron myös avaamalla numerovalintanäppäimistön ja kirjoittamalla *#06#.

IMEI-numeron tarkistaminen laiteasetuksista

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.