Googlen hakutoiminto ja Google Now

Google-sovelluksella voit tehdä hakuja Internetistä. Voit myös ottaa käyttöön syötteen, jonka avulla saat säännöllisiä päivityksiä. Sen avulla saat esimerkiksi liikennetietoja ennen töihin lähtöä, voit etsiä suosittuja ravintoloita alueelta, voit tarkistaa suosikkijoukkueesi tulokset ja hyödyntää monia muita käteviä toimintoja. Pääset sovellukseen helposti napauttamalla sovellusluettelossa Icn sony app google search. Voit myös varata aloitusnäytöstä oman ruudun, jossa sovellus on helposti käytettävissä.

Oman syötteen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Haku ja Now > Oma syöte.
    3. Ota syöte käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Aloitusnäytön ruudun varaaminen Googlen hakutoiminnolle ja Google Now’lle

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Napauta Icn sony homescreen settings ja napauta sitten Google-syöte -liukusäädintä.
    3. Pääset nyt Googlen hakutoimintoon ja Google Now -sovellukseen sipaisemalla aloitusnäytön vasemmanpuoleisimpaan ruutuun.

Note

Jos varaat vasemmanpuoleisimman ruudun Googlen hakutoiminnolle ja Google Now -sovellukselle, et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua tai lisätä uusia ruutuja niille varatun ruudun vasemmalle puolelle. Vain vasemmanpuoleisimman ruudun voi varata.