Tiedostojen näyttäminen toisessa laitteessa lähetystoiminnolla

Voit lähettää laitteeseen tallennettua mediasisältöä toiseen laitteeseen, joka on yhdistetty samaan ‎Wi-Fi-verkkoon. Vastaanottavan laitteen on myös kyettävä toimimaan DMR (Digital Media Renderer) -laitteena ja pystyttävä toistamaan laitteestasi saatua sisältöä. DMR-laitteita ovat esimerkiksi televisiot ja tietokoneet, joissa on Windows® 7 tai tuoreempi käyttöjärjestelmä.

Valokuvien ja videoiden näyttäminen asiakaslaitteessa lähetystoiminnolla

1. Varmista, että olet asentanut DMR-asiakaslaitteen oikein ja että se on yhteydessä samaan ‎Wi-Fi-verkkoon kuin laitteesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    4. Selaa niiden kuvien tai videoiden kohdalle, jotka haluat näyttää, ja avaa ne.
    5. Avaa tilarivi pyyhkäisemällä alas kahdella sormella, napauta Icn sony cast ja valitse laite, jonka kanssa sisältö jaetaan.
    6. Jos haluat lopettaa valokuvan tai videon jakamisen asiakaslaitteen kanssa, napauta Icn sony cast ja valitse sitten Lopeta suoratoisto.

Tip

Kun napautat Icn sony cast, saatat nähdä luettelossa myös Google Cast -laitteita.

Musiikkikappaleen toistaminen asiakaslaitteessa lähetystoiminnon avulla

1. Varmista, että olet asentanut DMR-asiakaslaitteen oikein ja että se on yhteydessä samaan ‎Wi-Fi-verkkoon kuin laitteesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app music player.
    3. Valitse musiikkiluokka ja selaa jaettavan kappaleen kohdalle ja napauta sitten kappaletta.
    4. Napauta Icn sony cast ja valitse se asiakaslaite, jonka kanssa haluat jakaa sisältösi. Kappale alkaa soida valitsemassasi laitteessa.
    5. Voit katkaista yhteyden asiakaslaitteeseen napauttamalla Icn sony cast ja valitsemalla sitten Lopeta suoratoisto.

Tip

Kun napautat Icn sony cast, saatat nähdä luettelossa myös Google Cast -laitteita.