Laitteen yhdistäminen USB-lisälaitteisiin

USB-isäntäsovittumella voit yhdistää laitteesi USB-lisävarusteisiin, kuten USB-massamuistilaitteisiin, peliohjaimiin, USB-näppäimistöihin ja USB-hiiriin. Jos USB-lisävarusteessa micro USB -liitin, et tarvitse USB-isäntäsovitinta.

USB-isäntäsovittimia myydään erikseen. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

Note

Laitteessa on suojaton USB-portti. Jos laite kastuu, varmista, että portti on kuivunut kokonaan ennen USB-kaapelin liittämistä.

USB-massamuistilaitteen käyttö USB-isäntäsovittimella

1. Yhdistä USB-massamuistilaite laitteeseesi USB-isäntäsovittimella.
    2. Voit käyttää USB-tallennuslaitteen tiedostoja ja kansioita tiedostonhallintasovelluksella, kuten File Commanderilla.

Tip

Voit myös avata laitteessa mediasovelluksen, jolla voit käyttää sisältöä suoraan. Voit esimerkiksi avata Albumi-sovelluksen ja katsella USB-massamuistilaitteisiin tallennettuja valokuvia.

USB-massamuistilaitteesen irrottaminen

1. Avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta alanuolta kohdan Android-järjestelmä vierestä.
    3. Napauta avattavasta valikosta POISTA.
    4. Irrota USB-isäntäsovitin laitteesta.

Tip

Jos ilmoitusta ei näy, napauta Asetukset > Tallennus ja muisti > Icn sony key menu > Lisäasetukset > Tallennustila > Icn sony eject3 (kohdan Kannettava tallennustila vieressä).

USB-lisälaitteen kytkeminen USB-isäntäsovittimella

1. Kytke USB-isäntäsovitin laitteeseesi ja kytke sovitin USB-lisälaitteeseen.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet.

Note

Peliohjainten, USB-äänilaitteiden ja USB Ethernet -lisälaitteiden määrittäminen saattaa vaatia lisätoimenpiteitä tai lisäohjelmistoja. Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisävarusteita.

USB-lisälaitteen kytkeminen micro USB -liittimellä

1. Liitä USB-lisälaitteen micro USB -liitin laitteeseesi.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > USB-yhteydet.

Note

Sony ei takaa, että laitteesi tukee kaikkia USB-lisälaitteita, joissa on micro USB -liitäntä.