Langaton Bluetooth®-tekniikka

Bluetooth-toiminnoilla voit lähettää tiedostoja muihin Bluetooth®-laitteisiin ja muodostaa yhteyden handsfree-lisävarusteisiin. Bluetooth-yhteydet toimivat hyvin enintään 10 metrin (33 jalan) etäisyydellä ilman laitteiden välisiä kiinteitä esteitä. Joissakin tapauksissa sinun on ehkä muodostettava laitteellasi laitepari manuaalisesti toisten Bluetooth-laitteiden kanssa.

Note

Bluetooth-laitteiden välinen toiminta ja yhteensopivuus vaihtelee.

Tip

Jos käytät laitetta, jolla on useita käyttäjiä, kukin käyttäjä voi muuttaa Bluetooth-asetuksia, ja muutokset kohdistuvat kaikkiin käyttäjiin.

Bluetooth®-toiminnon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Bluetooth-liukusäädintä.

Laitteen nimeäminen

Voit antaa laitteelle nimen. Muut laitteet näkevät tämän nimen, kun Bluetooth®-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.

Laitteen nimeäminen

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on käytössä.
    2. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    4. Napauta Icn sony key menu > Nimeä tämä laite uudelleen.
    5. Anna laitteelle nimi.
    6. Napauta NIMEÄ UUDELLEEN.

Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

Kun yhdistät laitteen toisen laitteen kanssa, voit esimerkiksi liittää laitteen Bluetooth®-kuulokkeisiin tai Bluetooth-autosarjaan ja jakaa musiikkia näiden laitteiden kanssa.

Kun olet yhdistänyt laitteen Bluetooth-laitteen kanssa, laite muistaa tämän laiteparin. Kun laite muodostaa laiteparin Bluetooth-laitteen kanssa ensimmäistä, sinun on ehkä annettava tunnusluku. Laite kokeilee automaattisesti yleistä tunnuslukua 0000. Jos se ei toimi, tarkista Bluetooth-laitteessa käytettävä tunnusluku sen käyttöohjeista. Tunnuslukua ei tarvitse antaa uudelleen, kun muodostat yhteyden yhdistettyyn Bluetooth-laitteeseen seuraavan kerran.

Note

Jotkin Bluetooth-laitteet, kuten useimmat Bluetooth-kuulokkeet, edellyttävät, että ne yhdistetään toiseen laitteeseen ja laitteista muodostetaan pari.

Tip

Voit yhdistää laitteen useiden Bluetooth-laitteiden kanssa, mutta voit muodostaa yhteyden vain yhteen Bluetooth-profiiliin samanaikaisesti.

Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laiteparin muodostavan laitteen Bluetooth®-toiminto on käytössä ja että laite näkyy muille Bluetooth-laitteille.
    2. Kun laitteen Aloitusnäyttö on näkyvissä, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    4. Ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Bluetooth liukusäädintä. Käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelo avautuu näyttöön.
    5. Napauta laitteen kanssa laiteparin muodostavaa Bluetooth-laitetta.
    6. Anna tarvittaessa salasana tai vahvista sama salasana molemmissa laitteissa.

Laitteen yhdistäminen toiseen Bluetooth®-laitteeseen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Napauta sitä Bluetooth®-laitetta, jonka haluat yhdistää.

Bluetooth®-laitteen laiteparin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Napauta kohdassa Laiteparit sen laitteen nimen vieressä olevaa kuvaketta Icn sony menu settings, jonka laiteparin haluat poistaa.
    4. Napauta UNOHDA.

Kohteiden lähettäminen ja vastaanottaminen Bluetooth®-tekniikalla

Jaa Bluetooth®-tekniikalla kohteita muiden Bluetooth-laitteiden kanssa (kuten puhelinten ja tietokoneiden kanssa). Voit lähettää ja vastaanottaa seuraavia kohteita:
    • valokuvat ja videot
    • musiikki ja muut äänitiedostot
    • verkkosivut.

Kohteiden lähettäminen Bluetooth®-yhteydellä

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä vastaanottavassa laitteessa ja että laite on näkyvissä muille Bluetooth-laitteille.
    2. Avaa lähettävässä laitteessa sovellus, joka sisältää lähetettävän kohteen. Siirry haluamaasi kohteeseen.
    3. Sinun täytyy ehkä esimerkiksi painaa kohdetta pitkään, avata kohde ja painaa sitten Icn sony home tap app share. Tämä riippuu kuitenkin sovelluksesta ja lähetettävästä kohteesta.
    4. Valitse Bluetooth.
    5. Ota Bluetooth pyydettäessä käyttöön.
    6. Napauta vastaanottavan laitteen nimeä.
    7. Hyväksy yhteys vastaanottavassa laitteessa pyydettäessä.
    8. Vahvista siirto vastaanottavaan laitteeseen lähettävässä laitteessa pyydettäessä.
    9. Hyväksy saapuva kohde vastaanottavassa laitteessa.

Kohteiden vastaanottaminen Bluetooth®-yhteydellä

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä ja että laitteesi näkyy muille Bluetooth-laitteille.
    2. Lähettävä laite aloittaa nyt tietojen lähettämisen laitteeseesi.
    3. Jos saat kehotteen, anna sama tunnusluku molempiin laitteisiin tai vahvista ehdotettu tunnusluku.
    4. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    5. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla HYVÄKSY.
    6. Voit tarkistaa siirron edistymisen vetämällä tilariviä alaspäin.
    7. Voit avata vastaanotetun kohteen vetämällä tilariviä alaspäin ja napauttamalla asianmukaista ilmoitusta.

Bluetooth®-toiminnolla vastaanotettujen tiedostojen tarkasteleminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Bluetooth.
    3. Paina Icn sony key menu ja valitse Näytä vastaanot. tiedostot.