Kokoaminen

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. SIM-nanokortilla ja muistikortilla on omat paikkansa. Varmista, ettet sekoita kortteja toisiinsa.

Note

Voit välttää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin tai muistikortin laitteesta.

Muistikortin ja SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

SIM- ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Note

Älä leikkaa SIM-korttia irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-nanokortin lokero ulos kynnellä.
    2. Aseta SIM-kortti pidikkeeseen kunnolla ja oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    3. Aseta muistikortti sille varattuun muistikorttipaikkaan oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    4. Työnnä pidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.

SIM-nanokortin irrottaminen

1. Sammuta laite.
    2. Aseta puhelin tasaiselle pinnalle näyttö alaspäin ja avaa SIM-kortin ja muistikorttipaikan kansi.
    3. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä.
    4. Irrota SIM-nanokortti ja työnnä pidike tämän jälkeen takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.
    5. Sulje SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.

Muistikortin poistaminen

Muistikortin irrottaminen
    1. Sammuta laite.
    2. Aseta laite tasaiselle pinnalle näyttö alaspäin ja avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    3. Irrota muistikortti pidikkeestään työntämällä varovasti. Irrota muistikortti ja sulje SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.