Sovellusnäyttö

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Sovellusnäyttö

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellunsnäytössä haluamasi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae sovelluksia tai sipaise alaspäin sovellusnäytössä tai aloitusnäytössä.
    2. Anna haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Icn sony key menu.
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse vaihtoehto.

Sovelluksen pikakuvakkeen lisääminen aloitusnäyttöön

1. Siirry sovellusnäyttöön ja napauta sovelluskuvaketta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä kuvake sitten näytön yläreunaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja nosta sitten sormesi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Icn sony key menu.
    2. Varmista, että Oma järjestys on valittuna kohdasta Lajittele sovellukset.
    3. Napauta sovellusta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen sijaintiin.

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä tai käytöstä poistaminen

Note

Kun poistat esiasennetun sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset. Voit poistaa kokonaan vain itse lataamiasi sovelluksia.

1. Napauta mitä tahansa kohtaa sovellusnäytössä pitkään, kunnes laite värisee. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa tai poistaa käytöstä, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
    2. Napauta haluamaasi sovellusta ja napauta sitten POISTA KÄYTÖSTÄ (jos kyseessä on esiasennettu sovellus) tai OK (jos kyseessä on itse lataamasi sovellus, jonka haluat poistaa).