Laite kuumenee

• Jos puhut, pelaat, siirrät tietoja tai kuuntelet musiikkia laitteella pitkään, se voi kuumentua. Tämä on normaalia, koska mainituissa tilanteissa laite kuluttaa tavallista enemmän virtaa ja tuottaa näin myös enemmän lämpöä.
    • Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.
    • Jos sinulla on edelleen kysyttävää tai huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä meihin .