Näytön avaaminen ja sammuttaminen

Kun laite on päällä ja et ole käyttänyt sitä vähään aikaan, näyttö sammuu akun säästämiseksi. Voit määrittää sen, kuinka kauan näyttö on päällä ennen automaattista sammumista.

Kun näyttö on sammutettu, laitteesi voi olla lukittu tai lukitsematta. Tämä riippuu näyttölukkoasetuksestasi. Lisätietoja on kohdassa Näyttölukko.

Näytön sammuttaminen ja avaaminen

• Paina virtanäppäintä Virtakuvake lyhyesti.

Näytön sammutusta edeltävän valmiusajan säätäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Siirtyminen virransäästöön.
    2. Valitse asetus.