Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi käyttää latauksen aikana. Saat lisätietoja lataamisesta kohdasta Laitteen lataaminen.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, asennusopas auttaa sinua määrittämään perusasetukset, mukauttamaan laitetta ja kirjautumaan sisään joillekin tileille (esimerkiksi Google™-tilille).

Laitteen käynnistäminen

On tärkeää, että lataat laitettasi USB Type-C -kaapelilla, joka toimitetaan laitteen mukana, sillä erityyppiset USB-kaapelit voivat vahingoittaa laitettasi. Suosittelemme, että lataat akkua vähintään 30 minuuttia, ennen kuin kytket laitteen virran päälle ensimmäisen kerran.

1. Paina virtanäppäintä Virtakuvake pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta sitten Hyväksyntäkuvake.
    3. Odota hetki, että laite käynnistyy.

SIM-kortin ensimmäisen PIN-koodin toimittaa verkko-operaattorisi, mutta voit vaihtaa sen Asetukset-valikossa. Jos haluat korjata SIM-kortin PIN-koodia antaessasi tekemäsi virheen, napauta Poista teksti -kuvake.

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta Virtakuvake jonkin aikaa, kunnes asetusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta asetusvalikossa Katkaise virta.

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.