Ihmiset, omakuvat ja hymyt

Tarkennus kasvoihin ilmaistaan värikehyksellä. Voit jotakin kehystä napauttamalla valita kasvot, joihin tarkennetaan.

Hymysuljin -sovelluksella kuvan voi ottaa automaattisesti, kun kuvattava henkilö hymyilee. Jos kuvaat videota, valokuva otetaan aina, kun hymy havaitaan.

Saat kuvaasi mahtumaan enemmän sisältöä, kun käytät etukameran superlaajakuvatoimintoa Etukameran superlaajakuvan kuvake.

Ihmiset, selfiet ja hymyt

Ihmisten kuvaaminen ja videoiminen

• Huomioi kameran suunta. Ota lähikuvat pystyasennossa, jotta kuva täyttyy. Kuvaa ryhmiä tai taustalla olevia kohteita vaaka-asennossa.
    • Voit estää epätarkkuudet asettamalla kameran tasaiselle alustalle ja käyttämällä itselaukaisinta Itselaukaisimen kuvake.

Toisiin kasvoihin tarkentaminen

• Ennen kuin otat kuvan tai tallennat videon, napauta niiden kasvojen kehystä, joihin haluat tarkentaa.

Kuvan ottaminen hymyn tunnistamisen jälkeen

1. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää > Automaattikuvaus or Automaattikuvaus (video) > Hymysuljin.
    3. Sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan valitulle kuvaustilalle.
    4. Kun hymy tunnistetaan, kamera ottaa valokuvan automaattisesti.

Selfien ottaminen

1. Kun kamera on käytössä, valitse selfien kuvaus- tai videokuvaustila.
    2. Avaa etukamera napauttamalla Kameran vaihtamisen kuvake.
    3. Jos haluat valita normaalitilan, napauta Normaalin selfien kuvake. Jos haluat valita laajakulman, napauta Etukameran superlaajakuvan kuvake.
    4. Jos haluat käyttää itselaukaisinta, napauta Itselaukaisimen kuvake.
    5. Ota selfie painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta.

Jos haluat pehmentää ihon sävyjä selfieissä, ota Pehmeä iho -tehoste käyttöön.

Omakuva-ajastimen aktivointi kämmenellä

1. Kun käytät kameraa, aktivoi etukamera napauttamalla Kameran vaihtamisen kuvake.
    2. Napauta Asetuskuvake.
    3. Napauta Lisää > Automaattikuvaus > Käsisuljin ja sulje asetusvalikko. Asetus tallennetaan.
    4. Käännä kämmenesi sormet suorina kameran suuntaan.
    5. Kun kamera havaitsee kätesi, ajastin käynnistyy ja omakuva otetaan.