Ilmoitukset

Ilmoitukset sisältävät tietoja tapahtumista, kuten uusista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista, sekä käynnissä olevista toimista, kuten tiedostolatauksista. Ilmoituksia on näkyvissä seuraavissa paikoissa:
    • tilarivi
    • ilmoituspaneeli
    • lukitusnäyttö
    • sovelluskuvake.

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

1. Voit avata ilmoituspaneelin vetämällä tilariviä alaspäin tai kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit sulkea ilmoituspaneelin vetämällä tai pyyhkäisemällä paneelia ylöspäin.

Kun olet avannut ilmoituspaneelin, voit avata pika-asetusruudun vetämällä tilariviä alaspäin uudelleen.

Ilmoituksen käsitteleminen ilmoituspaneelissa

• Napauta ilmoitusta.

Voit vastata keskusteluviesteihin ja sähköposteihin suoraan ilmoituspaneelissa.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Kaikkia ilmoituksia ei voi ohittaa.

Jos haluat torkuttaa ilmoituksen, vedä se hitaasti sivuun ja napauta Torkutuskuvake. Ilmoituksia voi torkuttaa 15 tai 30 minuuttia tai tunnin tai kaksi.

Ilmoituksen laajentaminen ilmoituspaneelissa

• Voit laajentaa ilmoituksen napauttamalla Lisää asetuksia -kuvake. Näin saat lisätietoja avaamatta sovellusta.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta TYHJENNÄ KAIKKI.

Jos ilmoituksia on pitkä luettelo, vieritä luetteloa alaspäin, jotta näet TYHJENNÄ KAIKKI -painikkeen.

Ilmoituksen käsitteleminen lukitusnäytössä

• Kaksoisnapauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen lukitusnäytössä

• Pyyhkäise ilmoitusta vasemmalle tai oikealle.

Ilmoituksen laajentaminen lukitusnäytössä

• Vedä ilmoitusta alaspäin.

Kaikkia ilmoituksia ei voi laajentaa.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten asetukset

• Näytä ilmoitusten koko sisältö.

Kaikki ilmoitukset näytetään lukitusnäytössä. Kun tämä asetus on käytössä, muista, että kaikki sisältö (mukaan lukien saapuvien sähköpostien ja keskusteluiden sisältö) on näkyvissä lukitusnäytössä, ellet määritä asiaankuuluville sovelluksille asetusta Piilota arkaluontoinen sisältö valikossa Ilmoitukset.

• Älä näytä ilmoituksia lainkaan.

Lukitusnäytössä ei näytetä ilmoituksia.

Lukitusnäytössä näytettävien ilmoitusten valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitukset.
    2. Napauta Lukitusnäytöllä.
    3. Valitse asetus.

Voit pitää ilmoitukset lukitusnäytössä, kunnes ohitat ne pyyhkäisemällä. Jos haluat ottaa tämän toiminnon käyttöön, napauta Pidä ilmoitukset lukitusnäytössä -liukusäädintä kohdassa Ilmoitukset .

Sovellusten ilmoitustason määrittäminen

Salli ilmoituspiste
    Näytä ilmoituspisteet.
    Salli ääni
    Salli kaikki ilmoitukset valitulta sovellukselta.
    Lukitusnäytöllä
    Näytä tai piilota kaikki ilmoitukset lukitusnäytössä.
    Vain tärkeät keskeytykset
    Saat tämän sovelluksen ilmoituksia myös silloin, kun Älä häiritse -asetuksena on vain ensisijaiset ilmoitukset salliva asetus.

Voit määrittää ilmoituskanavia, joilla voit luokitella ilmoitustasoja. Voit vaihtaa ilmoitusluokkaa painamalla ilmoitusta pitkään.

Sovelluksen ilmoitustason määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot.
    2. Valitse haluamasi sovellus ja napauta sitten Sovellusilmoitukset.
    3. Muokkaa ilmoitusasetuksia haluamallasi tavalla liukusäätimien avulla.

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta sekä tietyistä muista tapahtumista. Esimerkiksi vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että puhelimessa on uusi viesti tai vastaamatta jäänyt puhelu. Merkkivalo on oletusarvoisesti käytössä, mutta sen voi poistaa käytöstä manuaalisesti.

Ilmoitusten merkkivalo

Kun merkkivalo on poistettu käytöstä, se syttyy vain varoittaakseen akun tilasta esimerkiksi silloin, kun akun varaustaso laskee alle 15 prosentin.

Merkkivalon käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Ilmoitukset.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kohdan Vilkkuva valo liukusäädintä.