Viestien lukeminen ja lähettäminen

Viestit-sovelluksessa viestit näkyvät keskusteluina: kaikki tietyltä henkilöltä saadut ja hänelle lähetetyt viestit ryhmitetään siis yhteen.

Se, miten monta merkkiä voit lähettää yhdessä viestissä, riippuu operaattorista ja käyttämästäsi kielestä. Multimediaviestin enimmäiskoko, mikä sisältää lisättyjen mediatiedostojen koon, riippuu myös operaattorista. Pyydä lisätietoja verkko-operaattoriltasi.

Viestitoimintojen yleiskatsaus

Viestitoimintojen yleiskatsaus

1 Siirry keskusteluiden luetteloon
    2 Soita viestin lähettäjälle
    3 Näytä lisäasetukset
    4 Lähetetyt ja vastaanotetut viestit
    5 Lähetä valmis viesti
    6 Lisää liitteitä

Viestin luominen ja lähettäminen

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Uuden viestin kuvake.
    3. Anna vastaanottajan nimi tai puhelinnumero ja valitse vastaanottaja sitten näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, anna vastaanottajan numero manuaalisesti.
    4. Jos haluat lähettää ryhmäviestin, voit lisätä vastaanottajia napauttamalla Lisää vastaanottaja -kuvake.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite ja haluat valita käytettävän SIM-kortin, napauta Viestien SIM-kortin valinnan kuvake.
    6. Kirjoita viestin teksti. Jos haluat lisätä liitteen, napauta Lisäyskuvake ja valitse sitten haluamasi liitetoiminto.
    7. Lähetä viesti napauttamalla Lähetä viesti -kuvake

Jos lopetat viestin luonnin ennen lähettämistä, viesti tallennetaan luonnokseksi. Keskusteluun lisätään tässä tapauksessa sana Luonnos .

Vastaanotetun viestin lukeminen

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta haluamaasi keskustelua.
    3. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta sitä.

Kaikki vastaanotetut viestit tallennetaan oletusarvoisesti laitteen muistiin.

Viestiin vastaaminen

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta viestin sisältävää keskustelua.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite ja haluat valita käytettävän SIM-kortin, napauta Viestien SIM-kortin valinnan kuvake.
    4. Kirjoita vastaus ja napauta Lähetä viesti -kuvake.

Viestin lähettäminen edelleen

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta haluamasi viestin sisältävää keskustelua.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite ja haluat valita käytettävän SIM-kortin, napauta Viestien SIM-kortin valinnan kuvake.
    4. Napauta haluamaasi viestiä pitkään ja napauta sitten Viestien edelleenlähettämisen kuvake.
    5. Valitse äskettäin käytetty vastaanottaja luettelosta. Voit myös napauttaa UUSI VIESTI ja antaa vastaanottajan nimen tai puhelinnumeron ja valita sitten vastaanottajan näkyviin tulevasta luettelosta. Jos vastaanottajaa ei näy luettelossa, anna vastaanottajan numero manuaalisesti.
    6. Muokkaa viestiä tarvittaessa ja napauta sitten Lähetä viesti -kuvake.

Viestissä vastaanotetun tiedoston tallentaminen

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos viestiä ei ole vielä ladattu, napauta sitä.
    3. Napauta tallennettavaa tiedostoa pitkään ja valitse sitten haluamasi toiminto.