Asetusten käyttäminen

Voit tuoda puhelimen asetukset näkyviin ja muuttaa niitä asetusvalikosta. Asetusvalikon voi avata sekä sovellusnäytöstä että pika-asetusruudusta.

Laitteen asetusvalikon avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi Asetukset ja napauta sitä.

Laitteen tietojen tarkistaminen

• Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Tietoja puhelimesta.

Pika-asetuspaneelin käyttö

• Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.

Pika-asetusruudussa näytettävien asetusten valitseminen

1. Vedä tilarivi täysin alas kahdella sormella ja napauta sitten Muokkaa yhteystietoa -kuvake.
    2. Jos haluat lisätä asetuksen pika-asetuspaneeliin, vedä ja pudota sen kuvake näytön yläosaan. Jos haluat poistaa asetuksen, vedä ja pudota sen kuvake näytön alaosaan.

Pika-asetusruudun järjestäminen uudelleen

1. Vedä tilarivi kokonaan alas ja napauta sitten Muokkaa yhteystietoa -kuvake.
    2. Napauta kuvaketta pitkään ja siirrä se sitten haluamaasi paikkaan.

Taskulampun käynnistäminen

1. Vedä tilariviä alaspäin kahdella sormella.
    2. Napauta Salamavalon kuvake.