Uusia ominaisuuksia versiossa Android™ 9

Arrow left Xperia XA2 – tuen yleiskatsaus

Android 9 Pie sisältää useita uusia ominaisuuksia. Seuraavassa luetellaan eräitä tärkeimpiä muutoksia, kun laite on päivitetty versioon Android 9 .

Uudet Android 9 -ominaisuudet eivät sisälly tähän Xperia XA2 -käyttöohjeeseen. Eräät ominaisuudet ja näyttökuvat saattavat poiketa tämän käyttöohjeen sisällöstä, kun laite on päivitetty versioon Android 9 .

Kamera

Vaihda valokuva- ja videotilan välillä

Voit vaihtaa valokuva- ja videotilan välillä helposti sipaisemalla kameran näytössä vasemmalle tai oikealle.

Switching between the photo and video modes

Valitse kameran ominaisuuksia napauttamalla tilakuvaketta

Voit valita Manuaalinen -tilan tai kameran sovelluksia, kuten AR-tehoste , Luova tehoste tai Panoraama , napauttamalla tilakuvaketta kameran näytössä.

Tapping the mode icon

Käytä kameran asetuksia kameran näytöstä

Voit käyttää kameran asetuksia, kuten itselaukaisinta, kuvasuhdetta, väriä ja kirkkautta, suoraan kameran näytöstä.

Camera settings

Muut päivitetyt ominaisuudet

Mukauta Älä häiritse -asetukset

Voit mukauttaa Älä häiritse -asetukset entistä helpommin. Asetusvalikkoon on lisätty vaihtoehtoja, kuten Ilmoitukset ja Poikkeukset .

Do not disturb settings

Säädä äänenvoimakkuutta helposti

Voit säätää valitun median äänenvoimakkuutta painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä tai kytkemällä äänenvoimakkuuden päälle tai pois päältä napauttamalla äänenvoimakkuuskuvaketta. Voit napauttaa äänenvoimakkuuskuvaketta myös, kun haluat kytkeä soitto- tai ilmoitusäänen päälle tai pois päältä, tai asettaa laitteen värisemään.

Adjusting the volume

Käytä usein käytettäviä Asetukset-kohteita helposti

Voit käyttää usein käytettäviä Asetukset -kohteita, kuten Näyttö ja Järjestelmä , näytön yläosassa. Muut Asetukset -kohteet on siirretty Lisäasetukset -valikkoon.

Accessing setting items

Käytä käyttäjätilin asetuksia

Nyt voit käyttää käyttäjätilin asetusvalikkoa hieman eri paikasta Asetukset -kohdassa yhtä helposti kuin ennenkin. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Useita käyttäjiä .

Multiple user account settings