account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen

Arrow left Xperia XA2 – tuen yleiskatsaus

Laitteellasi on yksi tai kaksi yksilöllistä tunnistenumeroa, joita kutsutaan IMEI-numeroiksi tai tuotetunnuksiksi. Pidä nämä numerot tallessa. Saatat tarvita niitä, jos laitteesi varastetaan tai otat yhteyttä tukeen.

Vain kahden SIM-kortin laitteet: laitteessa on kaksi IMEI-numeroa, yksi kummallekin SIM-korttipaikalle.

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen valintapaneelin avulla

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Kirjoita valintapaneelissa *#06#. IMEI-numero tai IMEI-numerot näytetään automaattisesti.

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen lokerosta

IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidike ulos.
    2. Vedä merkintää ulospäin kynnellä. IMEI-numero tai IMEI-numerot on merkitty siihen.