account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kameran vianmääritys

    Jos kamerasi ei toimi oikein, voit suorittaa vianmääritystestin ja määrittää, onko ongelma pääkamerassa, etukamerassa, salamassa vai kameranäppäimessä.

    Kameran vianmääritys

    Kameran vianmääritystestin suorittaminen

    1. Tarkista, että Internet-yhteys on muodostettu. Kun käytät kameraa, napauta Asetuskuvake.
    2. Napauta Lisää.
    3. Napauta Ohje ja valitse Kamera, Etukamera, Salama tai Kamerapainike.
    4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero