Käyttöönotto – kahden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää joko kahta SIM-nanokorttia tai yhtä SIM-nanokorttia ja muistikorttia.

Kahden SIM-kortin laitteita ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla tai kaikilta operaattoreilta.

Jos haluat tarkistaa, onko laitteesi yhden vai kahden SIM-kortin laite, siirry kohtaan Laitteen IMEI-numeron tai IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen tai poistamalla muistikortin, ennen kuin vedät pidikkeen ulos ja poistat SIM-nanokortin (tai kortit) tai muistikortin laitteesta.

Muistikortin ja SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

SIM- ja muistikortin asettaminen paikoilleen

Älä leikkaa SIM-korttia irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-nanokortin ja muistikortin pidikkeet ulos.
    2. Aseta muistikortti muistikorttipidikkeeseen tiukasti oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    3. Aseta SIM-kortti SIM-korttipidikkeeseen tiukasti oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    4. Työnnä ensin muistikorttilokero paikoilleen ja sitten SIM-korttilokero paikoilleen siten, että ne lukittuvat paikoilleen.

Yhden tai kahden SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

Kahden SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

Älä leikkaa SIM-kortteja irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi. Vain kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää samanaikaisesti kahta SIM-korttia.

1. Vedä SIM- ja muistikortin pidikkeet ulos.
    2. Aseta ensisijainen SIM-kortti (SIM1) SIM-pidikkeeseen tiukasti oikein päin, kuten kuvassa näkyy.
    3. Aseta toinen SIM-kortti (SIM2) muistikorttipidikkeeseen tiukasti oikein päin, kuten kuvassa näkyy.
    4. Työnnä ensin muistikorttilokero paikoilleen ja sitten SIM-korttilokero paikoilleen siten, että ne lukittuvat paikoilleen.