Sovellusten yleiskuvaus

Galleriakuvake

Hallitse, katsele ja muokkaa kuvia sekä videoita Albumi-sovelluksella.

Amazon Shopping -kuvake

Amazon Shopping -sovelluksella voit selata, hakea ja ostaa tuhansia tuotteita suoraan laitteellasi.

Amazon Kindle -kuvake

Etsi, osta ja lue kirjoja laitteellasi.

AVG-suojauskuvake

Suojaa laitteesi viruksilta, haittaohjelmilta, vakoiluohjelmilta, tietojenkalasteluyrityksiltä ja muilta verkon vaaroilta.

Laskinkuvake

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Kalenterikuvake

Pidä kirjaa tapahtumista ja hallitse tapaamisia.

Kamerakuvake

Ota valokuvia ja kuvaa videoita.

Google Chrome -kuvake

Chrome-selaimella voit selata ja lukea verkkosivuja, katsoa kuvia sekä hallita kirjanmerkkejä.

Hälytys- ja herätyskuvake

Määritä erilaisia herätyksiä ja ajastimia.

Yhteystietokuvake

Hallitse puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoja.

Tiedostojen kuvake

Tiedostot-sovelluksella voit käyttää ladattuja sovelluksia, tiedostoja ja kuvia.

FM-radion kuvake

Selaa ja kuuntele FM-radioasemia.

Google Duo -kuvake

Duo-sovelluksella voit soittaa videopuheluja.

Google Docs -kuvake

Luo ja muokkaa tiedostoja ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa Google Docs -sovelluksella.

Google Drive -kuvake

Tallenna tiedostoja ja asiakirjoja helposti millä tahansa laitteella käytettäväksi, jaa niitä kavereidesi kanssa ja tee yhteistyötä työtovereidesi kanssa Google Drive -sovelluksella.

Sähköpostikuvake

Lähetä ja vastaanota sähköposteja sekä henkilökohtaisilta tileiltä että työtileiltä.

Facebook-kuvake

Facebook™-sovelluksella voit pitää yhteyttä ystäviin, perheenjäseniin ja työtovereihin kautta maailman.

Gmail-kuvake

Lue, kirjoita ja järjestä sähköposteja.

Google-haun kuvake

Hae tietoja laitteesta ja Internetistä.

Xperia Lounge -kuvake

Nauti musiikista, elokuvista, sovelluksista ja peleistä laitteellasi. Voit esimerkiksi hyödyntää vain Xperia-laitteille tarjottavaa ainutlaatuista sisältöä.

Google Maps -kuvake

Google Maps -sovelluksella voit tarkastella nykyistä sijaintiasi, etsiä muita sijainteja ja suunnitella reittejä.

Viestien kuvake

Viestit-sovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Movie Creator -kuvake

Movie Creator luo automaattisesti lyhyitä videokollaaseja ottamistasi kuvista ja videoista.

Musiikkikuvake

Musiikki-sovelluksella voit järjestellä ja kuunnella musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Uutiskuvake

News Suitessa voit lukea uutisia.

Puhelusovelluksen kuvake

Soita valitsemalla numero manuaalisesti tai Smart Dial -toiminnolla.

Google Photos -kuvake

Järjestä, hae tai selaa kaikkia kuviasi ja videoitasi.

Google Movies -kuvake

Google Playn elokuva- ja TV-sovelluksella voit katsoa Google Playsta vuokraamiasi ja ostamiasi elokuvia.

Google Play Music -kuvake

Google Playn Musiikki-sovelluksella voit tutustua tuhansiin kappaleisiin ja kuunnella niitä.

Play Storen kuvake

Play Store -sovelluksella voit etsiä ilmaiseksi ladattavia ja maksullisia sovelluksia.

PlayStation-kuvake

Pidä yhteyttä pelikavereihisi ja pelaa suosikkipelejäsi, tee ostoksia PlayStation®Storessa ja hyödynnä monia muita toimintoja.

Asetuskuvake

Optimoi asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Google Sheets -kuvake

Luo ja muokkaa laskentataulukoita ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa Google Sheets -sovelluksella.

Luonnoskuvake

Luonnos-sovelluksella voit luoda ja katsella kuvia sekä jakaa niitä kavereidesi kanssa.

Google Slides -kuvake

Luo ja muokkaa esityksiä ja työstä niitä yhdessä muiden kanssa.

Ohjekuvake

Tuki-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vinkkejä.

Videoiden kuvake

Katso videoita laitteessasi ja jaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Video & TV SideView -kuvake

Voit katsoa videoita laitteessasi ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa Video & TV SideView -sovelluksella.

Sääkuvake

Sää-sovelluksella voit seurata sääennusteita.

YouTube-kuvake

Katso videoita käyttäjiltä kaikkialta maailmasta ja jaa omia videoitasi.

Joitain sovelluksia ei ehkä ole laitteessasi tai niitä ei ehkä tueta kaikissa verkoissa tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.