Microsoft Exchange ActiveSync -synkronointi

Jos yrityksesi käyttää Microsoft Exchange ActiveSync -tilejä, voit käyttää yrityssähköpostiviestejä, kalenteritapaamisia ja yhteystietoja suoraan laitteestasi. Asennuksen jälkeen tietosi löytyvät Sähköposti -, Kalenteri - ja Yhteystiedot -sovelluksista.

Jos olet määrittänyt Xperia-laitteeseesi Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) -tilin, EAS-suojausasetukset saattavat rajoittaa lukitusnäytön tyypiksi vain PIN-koodin tai salasanan. Näin voi käydä, jos verkon järjestelmänvalvoja määrittää kaikille EAS-tileille määrätyn lukitusnäyttötyypin yrityksen suojauskäytäntöjen mukaisesti. Tarkasta yrityksesi tai organisaatiosi käyttämät mobiililaitteiden verkkosuojauskäytännöt yrityksesi järjestelmänvalvojalta.

EAS-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Lisää tili > Exchange ActiveSync.
    2. Anna työsähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
    3. Napauta SEURAAVA. Jos tässä ilmenee virhe, anna tilisi toimialue- ja palvelintiedot manuaalisesti ja napauta sitten SEURAAVA.
    4. Viimeistele asetusten määritys noudattamalla näytön ohjeita.
    5. Napauta Näytä lisää synkronointiasetuksia. Valitse sitten synkronointitapa, synkronointiväli ja laitteen kanssa synkronoitavat tiedot.
    6. Napauta SEURAAVA ja valitse sitten uusien sähköpostien ilmoitustapa.
    7. Napauta SEURAAVA, anna työtilillesi nimi ja napauta sitten Viimeistele asennus.
    8. Pyydä tarvittaessa laitteen järjestelmänvalvojaa sallimaan se, että yrityspalvelin voi hallita laitteen tiettyjä suojaustoimintoja, kuten äänitallennuksen käytöstä poistoa ja tallennuksen salausta.

EAS-tilin poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
    2. Valitse poistettava EAS-tili.
    3. Napauta Poista tili.
    4. Vahvista poistaminen napauttamalla uudelleen Poista tili.