Näytön kiinnittäminen

Näytön kiinnityksellä voit määrittää laitteen näyttämään vain tietyn sovelluksen näytön. Jos esimerkiksi pelaat peliä ja kosketat vahingossa Koti-navigointinäppäintä, näytön kiinnitys estää aktiivisen pelisovellusnäytön pienennyksen. Tätä ominaisuutta voi käyttää myös silloin, kun lainaat laitteen jollekulle muulle, etkä halua hänen käyttää kuin yhtä sovellusta. Voit esimerkiksi lainata laitteen jollekulle valokuvan ottamista varten ja kiinnittää kamerasovelluksen näyttöön, jotta henkilö ei voi käyttää kovin helposti muita sovelluksia, kuten sähköpostia.

Näytön kiinnittäminen ei toimi turvavälineenä eikä se täysin estä muita käyttäjiä poistamasta kiinnitystä ja käyttämästä laitetta. Jos haluat suojata tietoja, määritä laite pyytämään näytön lukituksen PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.

Näytön kiinnittämisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Lukitusnäyttö ja suojaus > Näytön kiinnitys.
    2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.

Näytön kiinnitykseen ei tarvita kuviota, PIN-koodia eikä salasanaa.

Näytön kiinnittäminen

1. Varmista, että näytön kiinnittäminen on käytössä laitteessa.
    2. Avaa sovellus ja siirry siihen näyttöön näytön kohdalle, jonka haluat kiinnittää.
    3. Napauta Viimeisimpien sovellusten kuvake.
    4. Voit tuoda näytön kiinnityskuvakkeen näkyviin sipaisemalla ylöspäin ja napauttamalla Näytön kiinnittämisen kuvake.
    5. Napauta näyttöön avautuvassa ikkunassa Selvä.

Näytön kiinnityksen poistaminen

• Napauta kiinnitetyssä näytössä kohtia Paluukuvake ja Viimeisimpien sovellusten kuvake, kunnes näytön kiinnitys poistetaan.

Jos olet valinnut suojausasetuksen, kun otit näytön kiinnityksen käyttöön, sinun on avattava laitteen lukitus kuviolla, PIN-koodilla tai salasanalla, ennen kuin näytön kiinnityksen voi poistaa.