Kamerasovellusten käyttäminen

Kamerasovelluksilla voit muokata kuvia ja videoita luovalla tavalla ja jakaa niitä kavereillesi. Voit luoda virtuaalinäkymiä, panoraamakuvia ja paljon muuta.

Lisätietoja kamerasovelluksistamme on kuva- ja videosovellusten sivulla.

Kamerasovelluksilla luominen

AR-tehoste

AR-tehoste on virtuaalivahvisteisen todellisuuden sovellus, jolla voit lisätä kuvitteellisia maailmoja valokuviisi ja videoihisi. Voit lisätä hymiöitä, paperinukkeja, dinosauruksia ja paljon muuta.

Kuvan ottaminen tai videon tallentaminen AR-tehosteella

1. Valitse Kamerasovellusten valikkokuvake sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta AR-tehostekuvake ja valitse kuvausohjelma.
    3. Ota kuva tai tallenna video painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta.

Panoraama

Voit ottaa laajakulma- ja panoraamakuvia Panoraama -sovelluksella.

Panoraamavalokuvan ottaminen

1. Valitse Kamerasovellusten valikkokuvake sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta Pyyhkäisypanoraamakuvake.
    3. Paina kameranäppäintä tai napauta suljinpainiketta.
    4. Liikuta kameraa hitaasti ja tasaisesti näytön osoittamaan suuntaan.

Luova tehoste

Voit määrittää tehosteet ja värisuodattimet sovelluksessa Luova tehoste ennen kuvan ottamista tai videon kuvaamista.

Kuvan ottaminen tai videon tallentaminen luovalla tehosteella

1. Valitse Kamerasovellusten valikkokuvake sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta Luovan tehosteen kuvake.
    3. Selaa suodattimia sipaisemalla tai esikatsele tehostetta napauttamalla suodatinta.
    4. Napauta Luovien tehosteiden käytön kuvake, jos haluat ottaa suodattimen käyttöön ja palata kameranäyttöön.
    5. Ota kuva tai tallenna video painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta.
    6. Voit vaihtaa suodattimia napauttamalla Suodattimen vaihtamisen kuvake.

Sound Photo

Voit tallentaa taustaäänen ja ottaa kuvan samaan aikaan sovelluksella Sound Photo .

Taustaäänen tallentaminen kuvaan

1. Valitse Kamerasovellusten valikkokuvake sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta Äänikuvan kuvake.
    3. Aloita tallennus ja ota kuva painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta. Tallennus lopetetaan automaattisesti.

Timeshift burst

Kamera ottaa 61 valokuvaa kahdessa sekunnissa – sekunnin näytössä olevan kamerapainikkeen napauttamista ennen ja jälkeen.

Timeshift burst-toiminnon käyttäminen

1. Valitse Kamerasovellusten valikkokuvake sipaisemalla näyttöä, kun käytät kameraa.
    2. Napauta Time Shift -kuvake.
    3. Ota kuvia painamalla kameranäppäintä tai napauttamalla suljinpainiketta. Otetut kuvat näytetään pikkukuvanäkymässä.
    4. Selaa pikkukuvia, valitse tallennettava kuva ja napauta sitten Hidastusvideon tallentamisen kuvake.