Päivämäärä ja aika

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

Päivämäärän määrittäminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
    2. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika -liukusäädintä.
    3. Napauta Aseta päivämäärä.
    4. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle. Voit määrittää haluamasi päivämäärän myös nuolilla.
    5. Napauta OK.

Kellonajan määrittäminen manuaalisesti

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
    2. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika -liukusäädintä.
    3. Napauta Aseta aika.
    4. Valitse oikeat tunti- ja minuuttiarvot.
    5. Napauta OK.

Aikavyöhykkeen määrittäminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Päivämäärä ja aika.
    2. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen aikavyöhyke -liukusäädintä.
    3. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    4. Valitse asetus.