account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näyttökuvan ottaminen

    Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

    Voit ottaa kuvia mistä tahansa laitteesi näytöstä. Näyttökuvat tallennetaan automaattisesti Albumi-sovellukseen.

    Näyttökuvan ottaminen

    1. Paina virtapainiketta Virtakuvake pitkään, kunnes näyttöön avautuu kehoteikkuna.
    2. Napauta Näyttökuva otettu -kuvake.

    Voit ottaa näyttökuvan myös painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta samanaikaisesti.

    Näyttökuvan katsominen

    1. Avaa ilmoituspaneeli kaksoisnapauttamalla tilariviä.
    2. Napauta näyttökuvaa.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!