Sähköpostin määrittäminen

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Laitteen sähköpostisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostia sähköpostitileilläsi. Sähköpostitilejä voi olla yksi tai useita samanaikaisesti (mukaan lukien Microsoft Exchange ActiveSync -tilit).

Sähköpostitilin määrittäminen

1. Etsi Sähköpostikuvake ja napauta sitä.
    2. Määritä tili näytön ohjeiden mukaisesti.

Joidenkin sähköpostipalveluiden tapauksessa sinun on otettava yhteys palveluntarjoajaan ja pyydettävä sieltä tiedot sähköpostitilin asetuksista.

Lisäsähköpostitilin lisääminen

1. Etsi Sähköpostikuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake ja napauta sitten Asetukset > Lisää tili.
    3. Noudata näytön ohjeita. Jos sähköpostitilin asetuksia ei voi ladata automaattisesti, voit viimeistellä asennuksen manuaalisesti.
    4. Kun olet valmis, napauta NEXT.