Laitteen näytön peilaus langattomasti televisioruutuun

Näytön peilaus -toiminnon avulla laitteen näytön voi esittää televisiossa tai jossakin muussa suuressa näytössä ilman kaapeliliitäntää. Wi-Fi Direct® -tekniikka luo langattoman yhteyden kahden laitteen välille, jotta voit nauttia esimerkiksi suosikkikuvistasi kotisohvalla. Tällä toiminnolla voit myös kuunnella musiikkia laitteeltasi television kaiuttimien kautta.

Kun käytät Näytön peilaus -toimintoa, kuvanlaatu saattaa joskus heiketä, jos laite saa häiriöitä muista ‎Wi-Fi -verkoista.

Laitteen näytön peilaus televisioon

1. TV: ota näytönpeilaustoiminto käyttöön television käyttöoppaan ohjeiden mukaan.
    2. Laite: Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus.
    3. Napauta Aloita.
    4. Napauta OK ja valitse laite.

Television on tuettava Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ -tekniikkaan perustuvaa näytön peilausta, jotta peilaus toimii. Jos televisiosi ei tue näytön peilausta, sinun on ehkä hankittava langaton näyttösovitin erikseen. Kun näytön peilaus on käytössä, älä peitä laitteen ‎Wi-Fi -antennialuetta.

Näytön peilaamisen lopettaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus.
    2. Napauta Katkaise ja napauta sitten OK.

Voit lopettaa näytön peilauksen myös napauttamalla laitteen tilarivin ilmoitusta. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta Katkaise > OK .