Viestiasetukset

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Voit muokata viestien ilmoitusasetuksia ja sitä, saatko välitystiedot.

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Sovelluksen tiedot.
    2. Napauta Viestinvälitys > Sovellusilmoitukset > Viestit > Ääni.
    3. Valitse asetus tai napauta Luo yhteystieto -kuvake ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla VALMIS.

Voit muokata viesti-ilmoitusten tärkeystasoa. Jos määrität tärkeystasoksi matalan tai keskitason, ilmoitus on äänetön. Jos haluat vaihtaa tärkeystasoa, napauta Tärkeys ja valitse haluamasi asetus.

Lähetettävien viestien toimituskuittausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi Viestien kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Valikkokuvake ja napauta sitten Asetukset.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kohdan Lähetystiedot liukusäädintä.

Kun toimituskuittaukset ovat käytössä, toimitetuissa viesteissä näytetään valintamerkki.