Puheluiden soittaminen

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Voit soittaa puhelun valitsemalla numeron manuaalisesti tai etsimällä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Voit soittaa videopuhelun laitteeseen sisältyvällä Duo-videokeskustelusovelluksella.

Kahden SIM-kortin käyttäjät voivat määrittää SIM-oletuskortin puheluita varten tai valita SIM-kortin aina soittaessaan puhelun. Etsi ja napauta Asetukset > Verkko ja internet > Kaksois-SIM > Puhelut . Valitse sitten haluamasi asetus.

Puheluiden soittamisen yleiskuvaus

Puheluiden soittaminen

1 Takaisin puhelulokiin
    2 Poista
    3 Valintapaneeli
    4 Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Puheluvalintapaneelin kuvake.

Puhelinnumeron valinta

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Anna puhelinnumero ja napauta Puhelusovelluksen kuvake.
    4. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Puhelun soittaminen Smart Dial -toiminnon avulla

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Jos puheluloki on näkyvissä, tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Kirjoita näppäimistöllä haluamaasi yhteystietoa vastaavat numerot tai kirjaimet. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista vaihtoehdoista.
    4. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    2. Tuo valintapaneeli näkyviin napauttamalla Puheluvalintapaneelin kuvake.
    3. Paina 0-näppäintä pitkään, kunnes +-merkki tulee näkyviin.
    4. Anna maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero. Napauta sitten Puhelusovelluksen kuvake.
    5. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti pyydettäessä.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Puhelu.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen puheluita soitettaessa

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Valikkokuvake > Asetukset.
    3. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, napauta Puhelutilit ja valitse SIM-kortti. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Puhelut.
    4. Napauta Lisäasetukset > Soittajan tunnus ja valitse haluamasi asetus.

Kaikki operaattorit eivät ehkä tarjoa tätä toimintoa.