Ylläpito tietokoneen avulla

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Xperia Companion

Xperia Companion on ohjelmisto, joka tarjoaa erilaisia työkaluja ja sovelluksia, joita voit hyödyntää yhdistäessäsi laitteen tietokoneeseen. Xperia Companion -ohjelmalla voit

• päivittää tai korjata laitteen ohjelmiston
    • siirtää sisältöä vanhasta laitteesta Xperia Transferilla
    • varmuuskopioida ja palauttaa sisältöä tietokoneella
    • synkronoida multimediasisältöä (kuvia, videoita, musiikkia ja soittolistoja) laitteesi ja tietokoneen välillä
    • selata laitteesi tiedostoja.

Xperia™Companion -ohjelmiston käyttäminen edellyttää, että Internet-yhteyden muodostaneessa tietokoneessa on jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

• Microsoft® Windows® 7 tai tätä uudempi versio
    • Mac OS® X 10.11 tai tätä uudempi versio.

Lue lisätietoja ja lataa Windowsin tai Macin Xperia Companion.

Tiedostojen hallinta tietokoneella

Windows-tietokoneen ja laitteen välisellä USB Type-C -kaapeliyhteydellä voit siirtää ja hallita tiedostoja helposti.

Kun laitteet on yhdistetty, voit valita, haluatko ladata laitteen, siirtää tiedostoja, käyttää laitettasi virtalähteenä tai käyttää laitettasi MIDI-lähteenä. Tietokone tunnistaa laitteesi, kun valitset yhteystilaksi Tiedostojen siirtäminen . Oletusyhteystila on Tämän laitteen lataaminen.

Xperia Companion -ohjelmalla voit käyttää laitteen tiedostojärjestelmää. Jos sinulla ei ole Xperia Companionia asennettuna, sinun täytyy asentaa se, kun yhdistät laitteesi tietokoneeseen.

Käytä aina USB-kaapelia, joka on tarkoitettu käytettäväksi nimenomaan Xperia-mallisi kanssa. Varmista myös, että kaapeliliitännät ovat täysin kuivia.

Tiedostojen hallinta

USB-yhteystila

Valitse yhteystilaksi Tiedostojen siirtäminen : näin voit hallita tiedostoja ja päivittää laitteesi ohjelmiston. Tämä USB-tila toimii Microsoft® Windows® -tietokoneissa. Lataaminen on oletusarvoisesti käytössä.

MIDI-tila -tilassa laitteesi voi toimia MIDI-laitteena musiikkisovelluksille.

USB-yhteystilan vaihtaminen

1. Yhdistä USB Type-C -kaapeli laitteeseesi.
    2. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten Android-järjestelmä-kohdasta Laitetta ladataan USB-yhteyden kautta.
    3. Napauta Tiedostojen siirtäminen, Virtalähde tai MIDI-tila (sen mukaan, mitä tilaa haluat käyttää).