Suurennus

Suurennus -toiminnon avulla voit lähentää näytön osia napauttamalla jotakin kosketusnäytön aluetta kolme kertaa peräkkäin.

Suurennuksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys > Suurennus.
    2. Ota toiminto käyttöön valitsemalla haluamasi kohta ja napauttamalla liukusäädintä.

Alueen suurentaminen ja panorointi näytössä

1. Varmista, että Suurennus on käytössä.
    2. Jos haluat suurentaa kohdan väliaikaisesti, napauta haluamaasi kohtaa kolme kertaa tai napauta ensin kohtaa Esteettömyyden suurennuslasin kuvake ja sitten näyttöä. Tämä riippuu valitusta suurennusasetuksesta.
    3. Voit siirtää aluetta vetämällä vähintään kahdella sormella.
    4. Voit poistua zoomaustilasta napauttamalla aluetta uudestaan kolme kertaa tai napauttamalla uudestaan Esteettömyyden suurennuslasin kuvake-kohtaa.

Joissain sovelluksissa voit myös zoomata nipistyseleellä.