Radion kuunteleminen

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Laitteen FM-radio toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa FM-radio. Voit esimerkiksi selata ja kuunnella FM-radioasemia ja tallentaa niitä suosikeiksi. Radion käyttäminen edellyttää, että laitteeseen on kytketty langalliset kuulokkeet. Tämä johtuu siitä, että kuulokkeet toimivat antennina. Kun jokin näistä laitteista on liitetty, voit halutessasi kytkeä äänen laitteen kaiuttimeen.

FM-radion yleiskuvaus

Radion yleiskatsaus

1 Suosikkilista
    2 Radion virtapainike
    3 Näytä valikkovaihtoehdot
    4 Viritetty taajuus
    5 Kanavan tallentaminen suosikiksi tai poistaminen suosikeista
    6 Asemanvalinta-asteikko
    7 Taajuusalue – vedä vasemmalle tai oikealle, jos haluat siirtyä kanavien välillä
    8 Kanavan haku siirtymällä ylöspäin taajuusasteikolla
    9 Tallennettu suosikkiasema
    10 Kanavan haku siirtymällä alaspäin taajuusasteikolla

FM-radion kuunteleminen

1. Liitä laitteeseen kuulokkeet tai kuulokemikrofoni.
    2. Etsi FM-radion kuvake ja napauta sitä. Käytettävissä olevat kanavat tulevat näkyviin, kun selaat taajuusaluetta.

Kun käynnistät FM-radion, käytettävissä olevat kanavat tulevat näkyviin automaattisesti. Jos kanavalla on RDS-tietoja, ne tulevat näkyviin muutama sekunti kanavan kuuntelemisen aloituksen jälkeen.

Radioasemien välillä siirtyminen

• Vedä taajuusaluetta vasemmalle tai oikealle.
    • Voit myös siirtyä seuraavaan kuuluvaan radioasemaan napauttamalla nuolta taajuusalueen kummalta tahansa puolelta.

Uuden radioasemahaun aloittaminen

1. Kun radio on auki, napauta Valikkokuvake.
    2. Napauta Etsi kanavia. Radio etsii koko taajuusalueelta, ja kaikki käytettävissä olevat kanavat merkitään.

Radion äänten siirtäminen kaiuttimeen

1. Kun radio on auki, napauta Valikkokuvake.
    2. Napauta Toista kaiuttimesta.

Voit siirtää äänet takaisin langallisiin kuulokkeisiin napauttamalla Valikkokuvake > Toista kuulokkeilla .