Juridiset tiedot

Sony G3221/G3223/G3212/G3226

Sony Mobile Communications Inc. tai sen paikallinen tytäryhtiö julkaisee tämän käyttöoppaan ilman mitään takuita. Sony Mobile Communications Inc. saattaa tehdä tähän käyttöoppaaseen painovirheiden, epätäsmällisten tietojen tai laitteeseen ja/tai sen ohjelmistoon tehtyjen parannusten edellyttämiä korjauksia ja muutoksia ilman eri ilmoitusta. Mahdolliset muutokset sisällytetään käyttöohjeen uusiin painoksiin. Kaikki kuvat on tarkoitettu vain havainnollistaviksi, eivätkä ne välttämättä kuvaa tarkasti itse laitetta.

Kaikki tässä mainitut tuote- ja yritysnimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki oikeudet, joita ei tässä erikseen anneta, pidätetään. Lisätietoja on osoitteessa www.sonymobile.com/us/legal/.

Tässä käyttöoppaassa saatetaan viitata ulkopuolisten tahojen toimittamiin palveluihin tai sovelluksiin. Tällaisten ohjelmien tai palveluiden käyttö saattaa edellyttää erillistä rekisteröitymistä ulkopuolisen palveluntarjoajan palveluun, maksujen maksamista tai luottokorttitietojen antamista ja tätä saattavat koskea erilliset käyttöehdot sekä palveluiden ja ohjelmien muutoksia, keskeytyksiä ja lopetuksia koskevat ehdot. Jos käytät sovelluksia ulkopuolisen palveluntarjoajan verkkosivustossa tai sen kautta, lue tällaisten verkkosivustojen käyttöehdot ja sovellettava tietosuojakäytäntö etukäteen. Sony ei takaa minkään ulkopuolisen palveluntarjoajan sovelluksen, verkkosivuston tai tarjottujen palveluiden saatavuutta tai laatua.

Laitteellasi voi ladata, tallentaa ja lähettää edelleen ulkopuolista sisältöä, kuten soittoääniä. Ulkopuolisten tahojen oikeudet, kuten tekijänoikeudet, voivat rajoittaa sisällön käyttöä tai estää sen käytön. Sony ei ole vastuussa ulkopuolisesta sisällöstä, jota lataat laitteeseesi tai lähetät siitä eteenpäin. Vahvista ennen minkään ulkopuolisen sisällön käyttöä, että suunnittelemasi käyttötapa on luvallinen. Sony ei takaa ulkopuolisen sisällön tai muun ulkopolisen palveluntarjoajan toimittaman aineiston tarkkuutta tai laatua. Sony ei ole missään tapauksessa vastuussa ulkopuolisen sisällön tai muun ulkopuolisen palveluntarjoajan toimittaman aineiston luvattomasta käytöstä.

Tämän tuotteen käyttöoikeus myönnetään visuaalisen MPEG-4-patentin ja AVC-patenttikannan käyttöoikeuksien perusteella. Käyttöoikeus myönnetään kuluttajalle henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön seuraaviin käyttötarkoituksiin: (i) visuaalisen MPEG-4-standardin (MPEG-4-video) tai AVC-standardin (AVC-video) mukaiseen videosisällön koodaukseen sekä (ii) henkilökohtaista ja ei-kaupallista toimintaa harjoittavan kuluttajan tai sellaisen videopalvelun, jolla on MPEG LA:n myöntämä käyttöoikeus MPEG-4- ja AVC-videoiden tarjoamiseen, koodaamien MPEG-4-videoiden ja AVC-videoiden koodauksen purkamiseen. Käyttöoikeutta ei myönnetä suoraan tai epäsuorasti mihinkään muuhun käyttötarkoitukseen. Saat lisätietoja, mukaan lukien lisätiedot käyttöoikeuksista, kaupallisesta käytöstä, sisäisestä käytöstä sekä mainostuskäytöstä, MPEG LA L.L.C:ltä. Siirry osoitteeseen www.mpegla.com. MPEG Layer-3 -äänikoodauksen purkutekniikkaa käytetään Fraunhofer IIS:n ja Thomsonin luvalla.

SONY MOBILE EI OLE VASTUUSSA MISTÄÄN MENETYKSISTÄ, POISTOISTA JA/TAI HENKILÖTIETOJEN TAI LAITTEESEEN TALLENNETTUJEN TIETOJEN KORVAANTUMISISTA (MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA YHTEYSTIEDOT, MUSIIKKIKAPPALEET JA KUVAT), JOITA AIHEUTUU LAITTEEN PÄIVITYKSESTÄ MILLÄ TAHANSA TÄSSÄ KÄYTTÖOPPAASSA TAI MUUSSA DOKUMENTAATIOSSA KUVATULLA TAVALLA TEHDYSTÄ KÄYTÖSTÄ. SONY MOBILEN TAI SEN TOIMITTAJIEN KOKONAISVASTUU KAIKISTA VIOISTA, MENETYKSISTÄ JA KANNETOIMISTA (RIIPPUMATTA SIITÄ, TEHDÄÄNKÖ NE SOPIMUKSEN ALAISESTI VAI OIKEUDENLOUKKAUKSEN SEURAUKSENA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA LAIMINLYÖNNIT JA MUUT VASTAAVAT) EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA YLITÄ SUMMAA, JONKA OLET MAKSANUT LAITTEESTA.

© 2017 Sony Mobile Communications Inc.

Kaikki oikeudet pidätetään.