Google-syöte

Google-sovelluksella voit tehdä hakuja Internetistä. Voit myös ottaa käyttöön syötteen, jonka avulla saat säännöllisiä päivityksiä. Sen avulla saat esimerkiksi liikennetietoja ennen töihin lähtöä, voit etsiä suosittuja ravintoloita alueelta, voit tarkistaa suosikkijoukkueesi tulokset ja hyödyntää monia muita käteviä toimintoja. Pääset sovellukseen helposti napauttamalla sovellusluettelossa Google-haun kuvake. Voit myös varata aloitusnäytöstä oman ruudun, jossa sovellus on helposti käytettävissä.

Aloitusnäytön ruudun varaaminen Google-syötteelle

1. Kosketa aloitusnäytön tyhjää kohtaa pitkään.
    2. Napauta Aloitusnäytön asetusten kuvake ja napauta sitten kohdan Google-syöte liukusäädintä.
    3. Pääset nyt Google-syötteeseen sipaisemalla aloitusnäytön vasemmanpuoleisimpaan ruutuun.

Jos varaat vasemmanpuoleisimman ruudun Google-syötteelle, et voi vaihtaa aloitusnäytön pääruutua tai lisätä uusia ruutuja niille varatun ruudun vasemmalle puolelle. Vain vasemmanpuoleisimman ruudun voi varata.