account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Fonttikoko

    Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

    Jos haluat suurentaa laitteessa näytettävän tekstin oletuskokoa, voit ottaa käyttöön Fonttikoko -asetuksen.

    Fonttikoon määrittäminen

    1. Etsi ja napauta Asetukset > Esteettömyys.
    2. Napauta Fonttikoko ja määritä sitten haluamasi fonttikoko napauttamalla asteikkoa.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!