Tekstin muokkaaminen

Voit valita, leikata, kopioida ja liittää tekstiä samalla, kun kirjoitat. Voit käyttää muokkausvaihtoehtoja kaksoisnapauttamalla syöttämääsi tekstiä. Muokkausvaihtoehdot tulevat käyttöön sovelluspalkissa.

Sovelluspalkki

Valitulle tekstille voidaan suorittaa seuraavat toiminnot:

• Leikkaa

• Kopioi

• Liitä

• Jaa

• Valitse kaikki

Liitä -vaihtoehto on näkyvissä vain, kun olet tallentanut tekstiä leikepöydälle.

Tekstin valitseminen

1. Korosta haluamasi sana kaksoisnapauttamalla sitä.
    2. Voit valita lisää tekstiä vetämällä korostetun sanan kumpaa tahansa reunaa.

Tekstin muokkaaminen

1. Tuo sovellusrivin näkyviin kaksoisnapauttamalla sanaa.
    2. Valitse muokattava teksti ja tee sitten haluamasi muutokset sovellusrivin avulla.