Numeron estäminen

Voit estää tietyt numerot kokonaan, jolloin niistä ei voi soittaa tai lähettää viestejä sinulle. Voit valita estettävän numeron tallennetuista numeroista tai antaa sen manuaalisesti.

Tallennetun numeron estäminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta estettävää numeroa pitkään.
    3. Napauta Estä numero ja napauta sitten ESTÄ. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta estetään.

Numeron estäminen antamalla numero

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Valikkokuvake > Asetukset > Soitonesto > Lisää numero.
    3. Anna puhelinnumero, jonka haluat estää, ja napauta sitten ESTÄ. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta estetään.

Estetyn numeron eston poistaminen

1. Etsi Puhelusovelluksen kuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Valikkokuvake > Asetukset > Soitonesto.
    3. Napauta Lopetuskuvake-kohtaa sen puhelinnumeron vieressä, jonka eston haluat poistaa, ja napauta sitten KUMOA ESTO. Tekstiviestit ja puhelut tästä numerosta sallitaan tästä lähtien.