Yhteystietojen varmuuskopioiminen

Arrow left Xperia XA1 Ultra – tuen yleiskatsaus

Voit varmuuskopioida yhteystiedot sisäiseen tallennustilaan, muistikortille tai SIM-kortille.

Kaikkien yhteystietojen vieminen muistikortille

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Asetuskuvake > SD-kortti.
    4. Valitse kohdekansio ja napauta sitten Tallenna.

Yhteystietojen vieminen SIM-kortille

Kun viet yhteystietoja SIM-kortille, kaikkia tietoja ei välttämättä viedä. Tämä johtuu SIM-korttien muistirajoituksista.

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake > Asetukset > Vie.
    3. Jos sinulla on yhden SIM-kortin laite, napauta Vie SIM-kortille. Jos sinulla on kahden SIM-kortin laite, valitse SIM-kortti, jolle yhteystiedot viedään.
    4. Napauta OK.
    5. Valitse vietävät yhteystiedot ja napauta sitten Vie.
    6. Valitse asetus ja napauta sitten OK.

Kaikkien yhteystietojen vieminen sisäiseen muistiin

1. Etsi Yhteystietokuvake ja napauta sitä.
    2. Napauta Asetuskuvake > Asetukset > Vie > SD-kortille tai sisäiseen muistiin (.vcf-tiedosto).
    3. Napauta Valikkokuvake > Näytä sis. tallennustila.
    4. Napauta Asetuskuvake ja napauta sitten laitteesi mallinumeroa kohdan Sisäisen muistin kuvake vierestä.
    5. Valitse kohdekansio tai napauta Tallenna.